středa 6. června 2012

CHŘEST (ASPARAGUS), KDO TO VĚDĚL?



Toto je od přítele:
Moje máma jedla konzervovaný chřest v celku, který rozmixovala na kaši a užívala 4 polévkové lžíce ráno a 4 polévkové lžíce později přes den. Takto to dělala něco přes měsíc. Užívala chemoterapeutické tabletky pro 3. stádium rakoviny v oblasti pohrudnice a počet jejích rakovinných buněk klesl z 386 na 125. Její onkolog řekl, že nemusí přijít na kontrolu další 3 měsíce.

ČLÁNEK:
Před několika lety přišel za mnou muž, co hledal chřest pro přítele, který měl
rakovinu. Dal mi ofocený článek s titulem "Chřest na rakovinu" vytištěný v Cancer News Journal,  prosinec 1979. Podělím se o něj s vámi tak, jak se on podělil se mnou: Jsem biochemik, specializuji se na propojení stravování se zdravím již více než 50 let. Před několika lety jsem se dozvěděl z objevu Richarda R. Vensala, D.D.S., že chřest může vyléčit rakovinu. Od té doby spolupracujeme na tomto projektu. Nashromáždili jsme slušné množství případů, které podporují toto tvrzení. Zde jsou nějaké příklady:

Případ č.. 1 Muž, téměř beznadějný případ s Hodgkinovou nemocí (rakovina
lymfatických uzlin), který byl zcela neschopný čehokoliv. V průběhu 1 roku od zahájení terapie s chřestem, jeho lékaři nebyli schopni najít jakýkoliv náznak rakoviny.

Případ č.. 2 Úspěšný podnikatel, který trpěl rakovinou
žlučníku 16 let. Po letech klasické terapie, včetně ozařování bez zlepšení, začal užívat chřest. V průběhu 3 měsíců testy ukázaly,  že jeho nádor na žlučníku zmizel a jeho ledviny byly normální.

Případ č.. 3 muž, který měl rakovinu
plic. 5. března 1971 ho operovali, avšak operatér zjistil, že nádor je tak rozšířený, že je neoperovatelný, tak ho jen zesílí a vyhlásili jeho případ za beznadějný. 5. dubna se doslechl o chřestové terapii a ihned ji začal užívat. V srpnu rentgenové snímky ukázaly, že všechny náznaky rakoviny zmizely.

Případ č.. 4 žena, která měla problémy roky s kožním nádorem. Ke konci se jí vyvinuly různé rakoviny
kůže, které lékař diagnostikoval podle jejich chování jako pokročilé. V průběhu 3 měsíců po zahájení užívání chřestu, jí kožní lékař řekl, že její kůže vypadá dobře a že už nemá žádné poškození kůže. Tato žena také tvrdí, že Chřestová terapie jí vyléčila i nemoc ledvin, kterou měla již od 1949. Podstoupila více než 10 operací na ledvinové kameny a dostávala od státu peníze jako neschopná práce pro neoperovatelnost, konečný stav ledvin. Tato žena připisuje toto vyléčení ledvin výhradně chřestu.

Vůbec jsem nebyl překvapen tímto výsledkem, protože "The elements of materia medica", vydaný v 1854 profesorem na University of Pennsylvania, tvrdil, že chřest byl používán jako populární medicína na
ledvinové kameny. Rovněž odkazoval na experimenty z r.1739, které měly dokázat sílu chřestu při rozpouštění kamenů na ledvinách. Všimněte si data! Měli bychom další případy z historie, ale medicínské důkazy byly přerušeny spolu se získáváním záznamů. Proto apeluji na čtenáře, aby rozšiřovali tyto dobré zprávy a pomohli nám získat velké množství případů, které překonají lékařské skeptiky, ohledně této neuvěřitelně jednoduché a přírodní medicíně.

Na léčbu by Chřest měl být uvařený před použitím, a proto je i chřest v konzervě stejně dobrý jako čerstvý po uvaření.

Vložte uvařený chřest do mixéru a rozmixujte na
drť, šťávu, kaši a skladujte v chladničce. Užívejte 4 plné polévkové lžíce 2 krát denně, ráno a večer. Obvykle se ukáže nějaké zlepšení během 2-4 týdnů. Může se také naředit s vodou a podávat jako teplý či studený nápoj. Toto navrhované množství je založeno na současných zkušenostech, ale větší množství nemůže uškodit a v některých případech může být nutné. Jako biochemik jsem přesvědčen, že tak jak se říká "co léčí, může ochránit". Založené na této teorii, moje žena a já užíváme chřest ředěný s vodou jako nápoj k jídlům. Užíváme 2 polévkové lžíce chřestové drtě zředěné s vodou ke snídani a k večeři. Já piju teplý nápoj a moje žena preferuje studený.

Chřest obsahuje velký podíl proteinů zvaných Histon, které jsou podle zjištění aktivní v kontrolováni růstu buněk. Pro tento důvod věřím, že chřest může obsahovat látku, kterou já nazývám normalizér růstu buněk. Ten odpovídá za účinek na rakovinu a chování jako obecné
tonikum těla. Chřest používaný, jak bylo zmíněno, je neškodná látka. Nemohou vás zastavit v užívání tohoto a může vám to pomoci. The US National Cancer Institute vyjádřil, že chřest podle testů je jídlo, které obsahuje nejvíce glutathionů, které jsou považovány za jedny z najpotenciálnejších antikarcinogenů a antioxidantů pro tělo.

Zdroj: internet



Hodnocení:
Zajímavý článek. Může někomu pomoci, ale taky nemusí… Kdyby to mělo pomoci pouze jednomu člověkovi, tak je to přece SUPER. V žádném případě nemůže uškodit, neboť chřest je zdravý.
Doporučeno jako prevence a doplněk stravy, nikoliv jako lék.


EKOMARKET.cz







2 komentáře:

  1. Když tak koukám na všechny ty recepty na rakovinu a tak, tak je to vlastně jednoduchý. Žijte zdravě, nepřekyselujte se, udržujte zásaditý prostředí a bude to v pohodě. Ne? Máte chuť na klobásu? Prosím, neutralizujte to svinstvo zeleninou a určitě to bude lepší, jak samotná klobása... ;-) Myslím, že člověk by se neměl trápit a hrát si na králíka, ale určitě by měl mít v povědomí, že když jí sajrajty, měl by zkonzumovat minimálně stejný množství zeleniny a ovoce, aby se to vyvážilo...

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlas. Kdyby lidé jedli střídmě a prostou stravu předků, určitě by byli zdravější než konzumací všeho, co trh nabízí. Bohužel ani zelenina a ovoce už není co bývalo :-( jedině, že je z vlastní zahrádky. Když se podíváte na tabulku, zatrne vám. Dá se říct, že jíme papír nebo polystyrén, který se tváří jako POTRAVA. Výstižnější slovo by bylo OTRAVA.
    VÍCE INFO: http://www.bewave33.eu/inpage/flavon-zdravi-na-lzicce/
    A http://www.bewave33.eu/inpage/zdravi-z-prirody/
    NEDĚLEJME SI ILUZE - jídlo může být rafinovaným zabijákem!

    OdpovědětVymazat